LÆS MERE OM Sæsonbuffet Vejle

Hos KOKKENS KANTINE
&
Kagehus

Sæsonbuffet Vejle – Kokkenskantine

Sæsonbuffet

Sæsonbuffet i Vejle og omegn. Bestil hos Kokkens Kantine & Kagehus, og få det leveret lige til døren. Det hele leveres færdigt, og skal blot anrettes. Vi elsker mad, og vi elsker god mad, og derfor vil vi gerne forkæle vores kunder, og det gør vi bedst ved at lave mad af gode råvarer og sørge for det er let for dig. Vi leverer store og små smagsoplevelser til både din hverdag og dine fester.

Mad ud af huset er vi rigtig gode til. Med over 15 år som selvstændige madfolk har vi den fornødne erfaring til alt i måtte ønske. Vi har fagudannede kokke og bager som i tæt samarbejde kan dække alle jeres personlige behov. Derfor vil du også opleve, at catering fra Kokkens Kantine er lige til at gå til.

Med mad ud af huset slipper du for travlhed og mange timer i køkkenet – og får den bedste oplevelse af lækker buffet, og skønne menuer af sprøde, sæsonaktuelle råvarer, friskt hjemmebagt brød, friske krydderurter, og ikke mindst mørt og perfekt tilberedt kød. Bestil sæsonbuffet ud af huset i dag og dine gæster er sikret en god oplevelse.



Skal i bruge festlokaler, flot dekorativ kage, tapas eller friskbagt brød, så klarer vi også den. 

Se vores sæsonbuffeter nedenfor
👇🏼

  • SOMMERBUFFET

    Ovnbagt laks på butterdej m/rejer og krebs.

    Lakseroulade m/tunmousse og kaviar.

     

    Chorizo cnape m/æggepure.

    Porretærte m/frisk selleri.

    Mørbrad på urtebund m/krydderkartofler

    og tyttebærsalat.

    Hjemmelavede dressinger og friskbagt brød.

     

    Brieostelagkage m/frisk frugt

    ELLER

    Ostelagkage pyntet med frisk frugt.


    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.

    Pris pr. couv.: 165 kr.

  • EFTERÅRSBUFFET

    Lakserulle m/spinat og flødeost.

     

    Røget culotte m/rygeost creme.

    Bruchetta m/tomatsalsa og ristet skinke.

    Honningmarineret skinke m/gratinerede kartofler.

    Bulgursalat på rocula m/granatæble.

    Marinerede kalveribs m/coleslaw.

     

    Flamberetcitroncake m/hindbær chutney.

     

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.

    Pris pr. couv.: 180 kr.

  • VINTERBUFFET

    Laksebites m/sauce verte.

    Kokkens hvidløgs pilselv rejer m/aioli.

     

    Spansk pølseplanke.

    Røget kalkun m/rødbedefløde.

    Indbagt svinemørbrad m/pestokartofler.

    Vintersalat m/persillerod og mango.

    Oksesticks m/tomatrelish.

     

    Blødende chokoladekage m/is.

     

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.

    Pris pr. couv.: 199 kr.

  • KØDBUFFET

    VÆLG 3 SLAGS KØD:

    Glaseret skinke.

    Helstegt oksefilet.

    Fyldt lammekølle.

    Sprængt/marineret kalkunbryst.

    Skinkegyros i flødesovs.

    Krydret svinekam.

    Kylling i karry

    Barbecueben

     

    VÆLG 1 SLAGS KARTOFFEL:

    Bagt kartoffel.

    Flødekartofler.

    Hasselbagte kartofler.

    Krydderkartofler.

    Saltbagte kartofler.

    Kartoffelsalat.

    Pastasalat.

     

    Ved bestilling over 25 couv. serveres salatbord og pastasalat. Under 25 couv. mix. salat/pastasalat.

     

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.

    Pris pr. couv.: 139kr.

Skal du høre mere om Kokkenskantine?

ANMELDELSER

Jeg er super tilfreds med den ordning, som vi har med kokkenskantine

Jesper Petersen

OM KOKKENSKANTINE

Vi er glade for at kunne præsenterer dig for Vejles nye og spændende alternativ til den traditionelle take-away.

KONTAKT OS

Kokkens Kantine & Kagehus
Dofovej 2, 7100 Vejle
+45 27 64 11 99
info@kokkenskantine.dk

SOCIALE MEDIER

Mandag  06.00 - 18.00
Tirsdag  06.00 - 18.00
Onsdag  06.00 - 18.00
Torsdag  06.00 - 18.00
Fredag  06.00 - 18.00
Lørdag  06.00 - 13.00
Søndag  Lukket

DESIGN AF UNIQWEB