Kokkenskantine | Om os
15236
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15236,qode-quick-links-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Om os

Kokkenskantine

Vi er glade for at kunne præsenterer dig for Vejles nye og spændende alternativ til den traditionelle take-away. Vi elsker mad, og vi elsker god mad, og derfor vil vi gerne forkæle vores kunder, og det gør vi bedst ved at lave mad af gode råvarer og sørge for det er let for dig.
Det er vores forretningsfilosofi.

Vi sælger Tapas, delikatesser, pålæg, kaffe, the, chokolade, økologiske drikkevarer, specialøl og vin af høj kvalitet. Vi sælger kun det vi selv har lyst til at nyde

Stort sortiment

At vi gør det let for dig, betyder at du skal blive inspireret her på siden, lave din egen tapastallerken, bestille og afhente. Så er du klar til at nyde en hyggelig aften med dine kære.

Vi har et stort sortiment i Pålæg fra Spanien, Frankrig og Italien, Oste fra Holland, Frankrig, Spanien, Grækenland og Italien, Kaffe/The og Vin fra hele verdenen, Brød fra Panesco, som regnes for det bedste brød i verdenen. Drikkevarer fra Hancock og Søbogaard.

Specialiteter

Derudover har vi et stort sortiment i specialpaster, chokolade, kager, Olier/Eddiker m.m. Vi har ikke glemt at vi er en slagterforretning, og vi laver stadigvæk Vejles bedste Pølser/pålæg/Pateer/Leverposter. Vi håber at du er blevet inspireret, og vi glæder os meget til at se dig i vores butik.