Mad til Bryllup - ud af huset | Bryllupsmad | Kokkenskantine

Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/kokkenskantine.dk/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 115

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/kokkenskantine.dk/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/builder/src/Builder/ElementTransform.php on line 182

LÆS MERE OM Mad til Bryllup

Hos KOKKENS KANTINE
&
Kagehus

Mad til Bryllup - Kokkenskantine

Mad til Bryllup - ud af huset

💕 Har I fundet datoen, men mangler maden til brylluppet? 💕
Med vores mad til bryllup ud af huset fra Kokkens Kantine står vi klar til at hjælpe jer med at servere en spændende, smagfuld og eksklusiv bryllupsmenu.

Der er mange detaljer forbundet med planlægning af et bryllup, og vi kan hjælpe jer med at få maden til at gå op i en højere enhed. I kan her på siden se vores udvalg af overdådige bryllupsbuffeter, som alle er nøje kombineret med de rette smagssammensætninger og altid friske råvarer. Det giver den mest smagfulde og autentiske menu.

Er der én ting, der kan gøre en god bryllupsfest bedre, så er det god mad lavet af dygtige kokke i godt humør. At lave mad til et bryllup er noget helt særligt! Også for os - og derfor laver vi også mad til bryllup krydret med ekstra kærlighed.

Vi har stor erfaring af hvad gæsterne sætter pris på, og som vækker lykke hos brudeparret og såvel yngre som ældre gæster. . Har I ønsker til særlige retter eller forslag til tilbehør, så lytter vi gerne og kommer med yderligere forslag og inputs, så jeres menu bliver lige som I ønsker det.

Kontakt os nu for at høre mere.
Ring på : 27 64 11 99 📞
eller tryk her 👇
https://kokkenskantine.dk/kontakt-os/



Skal i bruge festlokaler, flot dekorativ kage, tapas eller friskbagt brød, så klarer vi også den. 

Klik nedenfor
👇🏼
Festlokaler, Brød og kager, Tapas

  • FORRETTER, HOVEDRETTER & DESSERTER

    1 Forretter:

    Tunmousse m/minicroissant, rejer og kaviar.

    Tarteletter m/høns i asparges. Suppe efter eget ønske.

    Den traditionelle rejecocktail.

    Parmaskine m/melon tomattapenade og brød.

    Ørredsalat serveret med sprød salat og brød.

    Marinerede tigerrejer i frisk ananas.

    Lakseroulade m/frisk purløgscreme.

    Hvidvinsdampet laks på butterdej, flot pyntet.

    Carpaccio m/spec. salat, pinjekerner og brød.

     

    2 Hovedretter:

    Wienerschnitzel m/wienerdreng, ærter, brasede kartofler og skysauce.

    Flæskesteg m/brune kartofler, hvide kartofler, rødkål, sauce og surt.

    Svinemørbrad i fl. sauce m/krydderkartofler og salat. Grillet lammekølle m/flødekartofler og græsk salat.

    Oksesteg m/friskkogte grøntsager, kartofler, sauce, perleløg og tyttebærsyltetøj.

    Nøddefarseret kalkunbryst m/karrykartofler og salat.

    Oksefilet m/bagt kartoffel, marinerede rodfrugter og pebersovs.

    Barbecue-ben m/bagt kartoffel, whiskeysauce og coleslaw.

    Marineret hamburgerryg m/flødekartofler og tomatsalat.

    Kalvesteg stegt som vildt, med det hele.

     

    3 Desserter:

    Toscana-tærter m/solbær sorbet og frisk frugt.

    Pandekager m/vanilje is og frisk frugtsalat.

    Kokkens osteanretning.

    Vanilje isbombe m/solbærsorbet og frugtsauce.

    Hjemmelavet islagkage m/marcipan og nougat.

    Frugttærte m/cremefraiche og frisk frugt.

    Vælg imellem div. fromager.

    Chokoladetwister m/hindbærskum og softice.

    Chokoladeskåle m/frisk frugtsalat og kold creme.

    Ananas m/frisk frugt og kold creme.

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.

    1. Ret. Pris pr. couv.: 105 kr.

    2. Retter. Pris pr. couv.: 135 kr.

    3. Retter. Pris pr. couv.: 160 kr.

  • BRUNCH

    BRUNCH 1

    Spegepølse, rullepølse, skæreost og syltetøj.

    Varm æggestand m/brunch pølser.

    Friskbagt rugbrød, friskbagt franskbrød og wienerbrød.

    Flot pyntet m/div. frugt og grønt.

     

    Minimumantal: 10

    Pris pr. couv.: 86 kr.

     

    BRUNCH 2

    Spegepølse, lun leverpostej m/bacon, skæreost og syltetøj.

    Varm æggestand m/brunch pølser.

    Friskbagt rugbrød, friskbagt franskbrød og wienerbrød.

    Frisk frugtsalat.

     

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.

    Pris pr. couv.: 96 kr.

  • NATMAD

    SUPPE:

    Vælg mellem asparges eller okse/hønsekødssuppe. Servet med friskbagt brød.

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.


    Pris pr. couv.: 38kr.

    PÅLÆG M. TILBEHØR:

    Hamburgerryg, rullepølse, spegepølse og leverpostej. Servet med italiensk salat og remoulade.

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.

    Pris pr. couv.: 49kr.

    BIKSEMAD:

    Biksemad m/æg, bearnaise, rugbrød. Servet med friskbagt brød.

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.


    Pris pr. couv.: 38kr.

  • SOMMERBUFFET

    Ovnbagt laks på butterdej m/rejer og krebs.

    Lakseroulade m/tunmousse og kaviar.

     

    Chorizo cnape m/æggepure.

    Porretærte m/frisk selleri.

    Mørbrad på urtebund m/krydderkartofler

    og tyttebærsalat.

    Hjemmelavede dressinger og friskbagt brød.

     

    Brieostelagkage m/frisk frugt

    ELLER

    Ostelagkage pyntet med frisk frugt.

     

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.

    Pris pr. couv.: 165 kr.

  • EFTERÅRSBUFFET

    Lakserulle m/spinat og flødeost.

     

    Røget culotte m/rygeost creme.

    Bruchetta m/tomatsalsa og ristet skinke.

    Honningmarineret skinke m/gratinerede kartofler.

    Bulgursalat på rocula m/granatæble.

    Marinerede kalveribs m/coleslaw.

     

    Flamberetcitroncake m/hindbær chutney.

     

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.

    Pris pr. couv.: 180 kr.

  • VINTERBUFFET

    Laksebites m/sauce verte.

    Kokkens hvidløgs pilselv rejer m/aioli.

     

    Spansk pølseplanke.

    Røget kalkun m/rødbedefløde.

    Indbagt svinemørbrad m/pestokartofler.

    Vintersalat m/persillerod og mango.

    Oksesticks m/tomatrelish.

     

    Blødende chokoladekage m/is.

     

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.

    Pris pr. couv.: 199 kr.

  • KØDBUFFET

    VÆLG 3 SLAGS KØD:

    Glaseret skinke.

    Helstegt oksefilet.

    Fyldt lammekølle.

    Sprængt/marineret kalkunbryst.

    Skinkegyros i flødesovs.

    Krydret svinekam.

    Kylling i karry

    Barbecueben

     

    VÆLG 1 SLAGS KARTOFFEL:

    Bagt kartoffel.

    Flødekartofler.

    Hasselbagte kartofler.

    Krydderkartofler.

    Saltbagte kartofler.

    Kartoffelsalat.

    Pastasalat.

     

    Ved bestilling over 25 couv. serveres salatbord og pastasalat. Under 25 couv. mix. salat/pastasalat.

     

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.

    Pris pr. couv.: 139kr.

  • GRILL

    VÆLG 2 SLAGS KØD:

    Marineret kyllingebryst.

    Marineret oksefilet.

    Barbecue-ben.

    Marineret svinekotelet.

    Marineret kalkun schnitzel.

    Derudover vil der blive

    serveret en hjemmelavet

    grillpølse til menuen.

     

    VÆLG 1 SLAGS KARTOFFEL:

    Bagt kartoffel m/smør.

    Flødekartofler.

    Hasselbagte kartofler.

    Krydderkartofler.

    Saltbagte kartofler.

    Kartoffelsalat.

     

    Ved bestilling over 25 couv. serveres salatbord og

    pastasalat. Under 25 couv. mix. salat/pastasalat.

     

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.

    Pris pr. couv.: 149kr.

  • PLATTER

    PLATTE 1:

    Kryddersild m/karrysalat.

    Røget laks m/røræg.

    Ribbensteg m/rødkål.

    Kyllingebryst m/pickles.

    Hjemmelavet rullepølse m/sky.

    Små hjemmelavede frikadeller m/rødkål & surt.

     

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.

    Pris pr. couv.: 98 kr.

     

    PLATTE 2:

    Marinerede sild m/løg og karrysalat.

    Æg m/ rejer og mayonnaise.

    Ananas m/ hønsesalat.

    Roastbeef m/agurkesalat.

    Mørbrad m/bløde løg.

    Leverpostej m/bacon.

     

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.

    Pris pr. couv.: 108 kr.

     
  • PØLSEBORD

    Pølsebord - Lille:

    Det lille pølsebord er et pålægsfad/planke med 10 slags pålæg, dog altid med leverpostej, rullepølse og krydderfedt, med tomat, agurk, løg, sky og grønt m/m

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.


    Pris pr. couv.: 85 kr.

    Pølsebord - Stor:

    Det lille pølsebord er et pålægsfad/planke med 15 slags pålæg, dog altid med leverpostej, krydderfedt, rullepølse og krydderfedt, med tomat, agurk, løg, sky og grønt m/m.

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.


    Pris pr. couv.: 98 kr.

    Planken:

    Rullepølse m/løg sky.
    2 slags spegepølse.
    Hamburgerryg m./ital. salat.
    Kalkunbryst.
    Rømerbraten.
    Leverpostej.
    Saltkød.
    Roastbeef m/remoulade.
    Kamsteg m/rødkål.
    Det hele flot pyntet med tomat, agurk, peber mm.

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.


    Pris pr. couv.: 108 kr.

Skal du høre mere om Kokkenskantine?

ANMELDELSER

Jeg er super tilfreds med den ordning, som vi har med kokkenskantine

Jesper Petersen

OM KOKKENSKANTINE

Vi er glade for at kunne præsenterer dig for Vejles nye og spændende alternativ til den traditionelle take-away.

KONTAKT OS

Kokkens Kantine & Kagehus
Dofovej 2, 7100 Vejle
+45 27 64 11 99
info@kokkenskantine.dk

SOCIALE MEDIER

Mandag  06.00 - 18.00
Tirsdag  06.00 - 18.00
Onsdag  06.00 - 18.00
Torsdag  06.00 - 18.00
Fredag  06.00 - 18.00
Lørdag  06.00 - 13.00
Søndag  Lukket

DESIGN AF UNIQWEB