LÆS MERE OM Mad ud af huset

Hos KOKKENS KANTINE
&
Kagehus

Mad Ud Af Huset - Kokkenskantine

Mad Ud Af Huset

Kokkens kantine og kagehus tilbyder mad ud af huset

  • FORRETTER, HOVEDRETTER & DESSERTER

    1 Forretter:

    Tunmousse m/minicroissant, rejser og kavier.

    Tarteletter m/høns i asparges. Suppe efter eget ønske.

    Den traditionelle rejecocktail.

    Parmaskine m/melon tomattapenade og brød.

    Ørredsalat serveret med sprød salat og brød.

    Marinerede tigerrejer i frisk ananas.

    Lakseroulade m/frisk purløgscreme.

    Hvidvinsdampet laks på butterdej, flot pyntet.

    Carpaccio m/spec. salat, pinljekerner og brød.

     

    2 Hovedretter:

    Wienerschnitzel m/wienerdreng, ærter, brasede kartofler og skysauce.

    Flæskesteg m/brune kartofler, hvide kartofler, rødkål, sauce og surt.

    Svinermørbrad i fl. sause m/krydderkartofler og salat. Grillet lammekølle m/flødekartofler og græsk salat.

    Oksesteg m/friskkogte grøntsager, kartofler, sauce, perleløg og tyttebærsyltetøj.

    Nøddefarseret kalkunbryst m/karrykartofler og salat.

    Oksefilet m/bagt kartoffel, marinerede rodfrugter og pebersovs.

    Barbecue-ben m/bagt kartoffel, whiskeysauce og coleslaw.

    Marineret hamburgerryg m/flødekartofler og tomatsalat.

    Kalvesteg stegt som vildt, med det hele.

     

    3 Desserter:

    Toscana-tærter m/solbær sorbet og frisk frugt.

    Pandekager m/vanilje is og frisk frugtsalat.

    Kokkens osteanretning.

    Vanilje isbombe m/solbærsorbet og frugtsauce.

    Hjemmelavet islagkage m/marcipan og nougat.

    Frugttærte m/cremefraiche og frisk frugt.

    Vælg imellem div. fromager.

    Chokoladetwister m/hindbærskum og softice.

    Chokoladeskåle m/frisk frugtsalat og kold creme.

    Ananas m/frisk frugt og kold creme.

    Minimumantal: 10

    1. Ret. Pris pr. couv.: 105 kr.

    2. Retter. Pris pr. couv.: 135 kr.

    3. Retter. Pris pr. couv.: 160 kr.

  • BRUNCH

    BRUNCH 1

    Spegepølse, rullepølse, skæreost og syltetøj.

    Varm æggestand m/brunch pølser.

    Friskbagt rugbrød, friskbagt franskbrød og wienerbrød.

    Flot pyntet m/div. frugt og grønt.

     

    Minimumantal: 10

    Pris pr. couv.: 86 kr.

     

    BRUNCH 2

    Spegepølse, lun leverpostej m/bacon, skæreost og syltetøj.

    Varm æggestand m/brunch pølser.

    Friskbagt rugbrød, friskbagt franskbrød og wienerbrød.

    Frisk frugtsalat.

     

    Minimumantal: 10

    Pris pr. couv.: 96 kr.

  • NATMAD

    SUPPE:

    Vælg mellem asparges eller okse/hønsekødssuppe. Servet med friskbagt brød.

    Minimumantal: 10
    Pris pr. couv.: 38kr.

    PÅLÆG M. TILBEHØR:

    Hamburgerryg, rullepølse, spegepølse og leverpostej. Servet med italiensk salat og remoulade.

    Minimumantal: 10
    Pris pr. couv.: 49kr.

    BIKSEMAD:

    Biksemad m/æg, bearnaise, rugbrød. Servet med friskbagt brød.

    Minimumantal: 10
    Pris pr. couv.: 38kr.

  • SOMMERBUFFET

    Ovnbagt laks på butterdej m/rejer og krebs.

    Lakseroulade m/tunmousse og kaviar.

     

    Chorizo cnape m/æggepure.

    Porretærte m/frisk selleri.

    Mørbrad på urtebund m/krydderkartofler

    og tyttebærsalat.

    Hjemmelavede dressinger og friskbagt brød.

     

    Brieostelagkage m/frisk frugt

    ELLER

    Ostelagkage pyntet med frisk frugt.

     

    Minimumantal: 10

    Pris pr. couv.: 165 kr.

  • EFTERÅRSBUFFET

    Lakserulle m/spinat og flødeost.

     

    Røget culotte m/rygeost creme.

    Bruchetta m/tomatsalsa og ristet skinke.

    Honningmarineret skinke m/gratinerede kartofler.

    Bulgursalat på rocula m/granatæble.

    Marinerede kalveribs m/coleslaw.

     

    Flamberetcitroncake m/hindbær chutney.

     

    Minimumantal: 10

    Pris pr. couv.: 180 kr.

  • VINTERBUFFET

    Laksebites m/sauce verte.

    Kokkens hvidløgs pilselv tejer m/aioli.

     

    Spansk pølseplanke.

    Røget kalkun m/rødbedefløde.

    Indbagt svinemørbrad m/pestokartofler.

    Vintersalat m/persillerod og mango.

    Oksesticks m/tomatrelish.

     

    Blødende chokoladekage m/is.

     

    Minimumantal: 10

    Pris pr. couv.: 199 kr.

  • KØDBUFFET

    VÆLG 3 SLAGS KØD:

    Glaseret skinke.

    Helstegt oksefilet.

    Fyldt lammekølle.

    Sprængt/marineret kalkunbryst.

    Skinkegyros i flødesovs.

    Krydret svinekam.

    Kylling i karry

    Barbecueben

     

    VÆLG 1 SLAGS KARTOFFEL:

    Bagt kartoffel.

    Flødekartofler.

    Hasselbagte kartofler.

    Krydderkartofler.

    Saltbagte kartofler.

    Kartoffelsalat.

    Pastasalat.

     

    Ved bestilling over 25 couv. serveres salatbord og pastasalat. Under 25 couv. mix. salat/pastasalat.

     

    Minimumantal: 10

    Pris pr. couv.: 139kr.

  • GRILL

    VÆLG 2 SLAGS KØD:

    Marineret kyllingebryst.

    Marineret oksefilet.

    Barbecue-ben.

    Marineret svinekotelet.

    Marineret kalkun schnitzel.

    Derudover vil der blive

    serveret en hjemmelavet

    grillpølse til menuen.

     

    VÆLG 1 SLAGS KARTOFFEL:

    Bagt kartoffel m/smør.

    Flødekartofler.

    Hasselbagte kartofler.

    Krydderkartofler.

    Saltbagte kartofler.

    Kartoffelsalat.

     

    Ved bestilling over 25 couv. serveres salatbord og

    pastasalat. Under 25 couv. mix. salat/pastasalat.

     

    Minimumantal: 10

    Pris pr. couv.: 149kr.

  • PLATTER

    PLATTE 1:

    Kryddersild m/karrysalat.

    Røget laks m/røræg.

    Ribbensteg m/rødkål.

    Kyllingebryst m/pickles.

    Hjemmelavet rullepølse m/sky.

    Små hjemmelavede frikadeller m/rødkål & surt.

     

    Minimumantal: 10

    Pris pr. couv.: 98 kr.

     

    PLATTE 2:

    Marinerede sild m/løg og karrysalat.

    Æg m/ rejer og mayonnaise.

    Ananas m/ hønsesalat.

    Roastbeef m/agurkesalat.

    Mørbrad m/bløde løg.

    Leverpostej m/bacon.

     

    Minimumantal: 10

    Pris pr. couv.: 108 kr.

     
  • PØLSEBORD

    Pølsebord - Lille:

    Det lille pølsebord er et pålægsfad/planke med 10 slags pålæg, dog altid med leverpostej, rullepølse og krydderfedt, med tomat, agurk, løg, sky og grønt m/m

    Minimumantal: 10
    Pris pr. couv.: 85 kr.

    Pølsebord - Stor:

    Det lille pølsebord er et pålægsfad/planke med 15 slags pålæg, dog altid med leverpostej, krydderfedt, rullepølse og krydderfedt, med tomat, agurk, løg, sky og grønt m/m.

    Minimumantal: 10
    Pris pr. couv.: 98 kr.

    Planken:

    Rullepølse m/løg sky.
    2 slags spegepølse.
    Hamburgerryg m./ital. salat.
    Kalkunbryst.
    Rømerbraten.
    Leverpostej.
    Saltkød.
    Roastbeef m/remoulade.
    Kamsteg m/rødkål.
    Det hele flot pyntet med tomat, agurk, peber mm.

    Minimumantal: 10
    Pris pr. couv.: 108 kr.

Skal du høre mere om Kokkenskantine?

ANMELDELSER

Jeg er super tilfreds med den ordning, som vi har med kokkenskantine

Jesper Petersen

OM KOKKENSKANTINE

Vi er glade for at kunne præsenterer dig for Vejles nye og spændende alternativ til den traditionelle take-away.

KONTAKT OS

Dofovej 2,
7100 Vejle

SOCIALE MEDIER

DESIGN AF UNIQWEB