Mad ud af huset - Konfirmation, firmafest, reception, barnedåb, bryllup.

Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/kokkenskantine.dk/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 115

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/kokkenskantine.dk/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/builder/src/Builder/ElementTransform.php on line 182

LÆS MERE OM Mad ud af huset

Hos KOKKENS KANTINE
&
Kagehus

Mad Ud Af Huset - Kokkenskantine

Mad Ud Af Huset

Hos Kokkens Kantine kan du bestille mad ud af huset, og få det leveret lige til døren. Det hele leveres færdigt, og skal blot varmes og anrettes. Vi elsker mad, og vi elsker god mad, og derfor vil vi gerne forkæle vores kunder, og det gør vi bedst ved at lave mad af gode råvarer og sørge for det er let for dig. Vi leverer store og små smagsoplevelser til både din hverdag og dine fester.

Mad ud af huset er vi rigtig gode til. Med over 15 år som selvstændige madfolk har vi den fornødne erfaring til alt i måtte ønske. Vi har fagudannede kokke og bager som i tæt samarbejde kan dække alle jeres personlige behov. Derfor vil du også opleve, at catering fra Kokkens Kantine er lige til at gå til.

Med mad ud af huset slipper du for travlhed og mange timer i køkkenet – og får den bedste oplevelse af lækker buffet, og skønne menuer af sprøde, sæsonaktuelle råvarer, friskt hjemmebagt brød, friske krydderurter, og ikke mindst mørt og perfekt tilberedt kød. Bestil mad ud af huset i dag og dine gæster er sikret en god oplevelse.



Skal i bruge festlokaler, flot dekorativ kage, tapas eller friskbagt brød, så klarer vi også den. 

Klik nedenfor
👇🏼
Festlokaler, Brød og kager, Tapas

  • FORRETTER, HOVEDRETTER & DESSERTER

    1 Forretter:

    Tunmousse m/minicroissant, rejer og kaviar.

    Tarteletter m/høns i asparges. Suppe efter eget ønske.

    Den traditionelle rejecocktail.

    Parmaskine m/melon tomattapenade og brød.

    Ørredsalat serveret med sprød salat og brød.

    Marinerede tigerrejer i frisk ananas.

    Lakseroulade m/frisk purløgscreme.

    Hvidvinsdampet laks på butterdej, flot pyntet.

    Carpaccio m/spec. salat, pinjekerner og brød.

     

    2 Hovedretter:

    Wienerschnitzel m/wienerdreng, ærter, brasede kartofler og skysauce.

    Flæskesteg m/brune kartofler, hvide kartofler, rødkål, sauce og surt.

    Svinemørbrad i fl. sauce m/krydderkartofler og salat. Grillet lammekølle m/flødekartofler og græsk salat.

    Oksesteg m/friskkogte grøntsager, kartofler, sauce, perleløg og tyttebærsyltetøj.

    Nøddefarseret kalkunbryst m/karrykartofler og salat.

    Oksefilet m/bagt kartoffel, marinerede rodfrugter og pebersovs.

    Barbecue-ben m/bagt kartoffel, whiskeysauce og coleslaw.

    Marineret hamburgerryg m/flødekartofler og tomatsalat.

    Kalvesteg stegt som vildt, med det hele.

     

    3 Desserter:

    Toscana-tærter m/solbær sorbet og frisk frugt.

    Pandekager m/vanilje is og frisk frugtsalat.

    Kokkens osteanretning.

    Vanilje isbombe m/solbærsorbet og frugtsauce.

    Hjemmelavet islagkage m/marcipan og nougat.

    Frugttærte m/cremefraiche og frisk frugt.

    Vælg imellem div. fromager.

    Chokoladetwister m/hindbærskum og softice.

    Chokoladeskåle m/frisk frugtsalat og kold creme.

    Ananas m/frisk frugt og kold creme.

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.

    1. Ret. Pris pr. couv.: 105 kr.

    2. Retter. Pris pr. couv.: 135 kr.

    3. Retter. Pris pr. couv.: 160 kr.

  • BRUNCH

    BRUNCH 1

    Spegepølse, rullepølse, skæreost og syltetøj.

    Varm æggestand m/brunch pølser.

    Friskbagt rugbrød, friskbagt franskbrød og wienerbrød.

    Flot pyntet m/div. frugt og grønt.

     

    Minimumantal: 10

    Pris pr. couv.: 86 kr.

     

    BRUNCH 2

    Spegepølse, lun leverpostej m/bacon, skæreost og syltetøj.

    Varm æggestand m/brunch pølser.

    Friskbagt rugbrød, friskbagt franskbrød og wienerbrød.

    Frisk frugtsalat.

     

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.

    Pris pr. couv.: 96 kr.

  • NATMAD

    SUPPE:

    Vælg mellem asparges eller okse/hønsekødssuppe. Servet med friskbagt brød.

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.


    Pris pr. couv.: 38kr.

    PÅLÆG M. TILBEHØR:

    Hamburgerryg, rullepølse, spegepølse og leverpostej. Servet med italiensk salat og remoulade.

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.

    Pris pr. couv.: 49kr.

    BIKSEMAD:

    Biksemad m/æg, bearnaise, rugbrød. Servet med friskbagt brød.

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.


    Pris pr. couv.: 38kr.

  • SOMMERBUFFET

    Ovnbagt laks på butterdej m/rejer og krebs.

    Lakseroulade m/tunmousse og kaviar.

     

    Chorizo cnape m/æggepure.

    Porretærte m/frisk selleri.

    Mørbrad på urtebund m/krydderkartofler

    og tyttebærsalat.

    Hjemmelavede dressinger og friskbagt brød.

     

    Brieostelagkage m/frisk frugt

    ELLER

    Ostelagkage pyntet med frisk frugt.

     

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.

    Pris pr. couv.: 165 kr.

  • EFTERÅRSBUFFET

    Lakserulle m/spinat og flødeost.

     

    Røget culotte m/rygeost creme.

    Bruchetta m/tomatsalsa og ristet skinke.

    Honningmarineret skinke m/gratinerede kartofler.

    Bulgursalat på rocula m/granatæble.

    Marinerede kalveribs m/coleslaw.

     

    Flamberetcitroncake m/hindbær chutney.

     

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.

    Pris pr. couv.: 180 kr.

  • VINTERBUFFET

    Laksebites m/sauce verte.

    Kokkens hvidløgs pilselv rejer m/aioli.

     

    Spansk pølseplanke.

    Røget kalkun m/rødbedefløde.

    Indbagt svinemørbrad m/pestokartofler.

    Vintersalat m/persillerod og mango.

    Oksesticks m/tomatrelish.

     

    Blødende chokoladekage m/is.

     

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.

    Pris pr. couv.: 199 kr.

  • KØDBUFFET

    VÆLG 3 SLAGS KØD:

    Glaseret skinke.

    Helstegt oksefilet.

    Fyldt lammekølle.

    Sprængt/marineret kalkunbryst.

    Skinkegyros i flødesovs.

    Krydret svinekam.

    Kylling i karry

    Barbecueben

     

    VÆLG 1 SLAGS KARTOFFEL:

    Bagt kartoffel.

    Flødekartofler.

    Hasselbagte kartofler.

    Krydderkartofler.

    Saltbagte kartofler.

    Kartoffelsalat.

    Pastasalat.

     

    Ved bestilling over 25 couv. serveres salatbord og pastasalat. Under 25 couv. mix. salat/pastasalat.

     

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.

    Pris pr. couv.: 139kr.

  • GRILL

    VÆLG 2 SLAGS KØD:

    Marineret kyllingebryst.

    Marineret oksefilet.

    Barbecue-ben.

    Marineret svinekotelet.

    Marineret kalkun schnitzel.

    Derudover vil der blive

    serveret en hjemmelavet

    grillpølse til menuen.

     

    VÆLG 1 SLAGS KARTOFFEL:

    Bagt kartoffel m/smør.

    Flødekartofler.

    Hasselbagte kartofler.

    Krydderkartofler.

    Saltbagte kartofler.

    Kartoffelsalat.

     

    Ved bestilling over 25 couv. serveres salatbord og

    pastasalat. Under 25 couv. mix. salat/pastasalat.

     

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.

    Pris pr. couv.: 149kr.

  • PLATTER

    PLATTE 1:

    Kryddersild m/karrysalat.

    Røget laks m/røræg.

    Ribbensteg m/rødkål.

    Kyllingebryst m/pickles.

    Hjemmelavet rullepølse m/sky.

    Små hjemmelavede frikadeller m/rødkål & surt.

     

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.

    Pris pr. couv.: 98 kr.

     

    PLATTE 2:

    Marinerede sild m/løg og karrysalat.

    Æg m/ rejer og mayonnaise.

    Ananas m/ hønsesalat.

    Roastbeef m/agurkesalat.

    Mørbrad m/bløde løg.

    Leverpostej m/bacon.

     

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.

    Pris pr. couv.: 108 kr.

     
  • PØLSEBORD

    Pølsebord - Lille:

    Det lille pølsebord er et pålægsfad/planke med 10 slags pålæg, dog altid med leverpostej, rullepølse og krydderfedt, med tomat, agurk, løg, sky og grønt m/m

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.


    Pris pr. couv.: 85 kr.

    Pølsebord - Stor:

    Det lille pølsebord er et pålægsfad/planke med 15 slags pålæg, dog altid med leverpostej, krydderfedt, rullepølse og krydderfedt, med tomat, agurk, løg, sky og grønt m/m.

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.


    Pris pr. couv.: 98 kr.

    Planken:

    Rullepølse m/løg sky.
    2 slags spegepølse.
    Hamburgerryg m./ital. salat.
    Kalkunbryst.
    Rømerbraten.
    Leverpostej.
    Saltkød.
    Roastbeef m/remoulade.
    Kamsteg m/rødkål.
    Det hele flot pyntet med tomat, agurk, peber mm.

    Minimumantal: 10 pers.
    Lørdag efter 13 og hele søndag min. 25 pers.


    Pris pr. couv.: 108 kr.

Skal du høre mere om Kokkenskantine?

ANMELDELSER

Jeg er super tilfreds med den ordning, som vi har med kokkenskantine

Jesper Petersen

OM KOKKENSKANTINE

Vi er glade for at kunne præsenterer dig for Vejles nye og spændende alternativ til den traditionelle take-away.

KONTAKT OS

Kokkens Kantine & Kagehus
Dofovej 2, 7100 Vejle
+45 27 64 11 99
info@kokkenskantine.dk

SOCIALE MEDIER

Mandag  06.00 - 18.00
Tirsdag  06.00 - 18.00
Onsdag  06.00 - 18.00
Torsdag  06.00 - 18.00
Fredag  06.00 - 18.00
Lørdag  06.00 - 13.00
Søndag  Lukket

DESIGN AF UNIQWEB