Konfirmation 2020 - Mad ud af huset, eller hyggeligt festlokale.

Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/kokkenskantine.dk/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

LÆS MERE OM Konfirmation 2020

Hos KOKKENS KANTINE
&
Kagehus

Konfirmation - Kokkenskantine

Konfirmation 2020

Står I og skal bruge mad til konfirmation 2020, så er i kommet til det rette sted. :)

Konfirmation er en stor dag, og den skal selvfølgelig nydes. Imens I hygger jer, tager vi os af maden. Menu eller buffet - vi klarer det hele.

Dagen skal nydes med jeres gæster, og ikke i køkkenet.

Uanset om det drejer sig om mad ud af huset eller I vil holde konfirmationen i vores hyggelige lokale, laver vi det som passer bedst til jer.

I har mulighed for både at sammensætte en menu, brunch eller vælge en af vores buffetter. Er der børn med til festen, kan vi også lave en børnemenu, og er der brug for specialkost, hjælper vi gerne med et alternativt menuforslag.

Når vi leverer mad ud af huset, er den altid lavet fra bunden og anrettet lækkert på nye og moderne fade. Vi bestræber os på, at der er et minimum af arbejde for jer.

Og som sagt, hvis I har brug for et hyggeligt lokale, har vi også det - med plads op til 100 spisende gæster.

Kontakt os gerne på tlf.: +45 27 64 11 99 eller info@kokkenskantine.dk,
og lad os hjælpe jer med at planlægge jeres konfirmation 2020, som i kan nyde fuldt ud sammen med jeres gæster.


Kontakt os

  • FORRETTER, HOVEDRETTER & DESSERTER

    1 Forretter:

    Tunmousse m/minicroissant, rejer og kaviar.

    Tarteletter m/høns i asparges. Suppe efter eget ønske.

    Den traditionelle rejecocktail.

    Parmaskine m/melon tomattapenade og brød.

    Ørredsalat serveret med sprød salat og brød.

    Marinerede tigerrejer i frisk ananas.

    Lakseroulade m/frisk purløgscreme.

    Hvidvinsdampet laks på butterdej, flot pyntet.

    Carpaccio m/spec. salat, pinjekerner og brød.

     

    2 Hovedretter:

    Wienerschnitzel m/wienerdreng, ærter, brasede kartofler og skysauce.

    Flæskesteg m/brune kartofler, hvide kartofler, rødkål, sauce og surt.

    Svinemørbrad i fl. sauce m/krydderkartofler og salat. Grillet lammekølle m/flødekartofler og græsk salat.

    Oksesteg m/friskkogte grøntsager, kartofler, sauce, perleløg og tyttebærsyltetøj.

    Nøddefarseret kalkunbryst m/karrykartofler og salat.

    Oksefilet m/bagt kartoffel, marinerede rodfrugter og pebersovs.

    Barbecue-ben m/bagt kartoffel, whiskeysauce og coleslaw.

    Marineret hamburgerryg m/flødekartofler og tomatsalat.

    Kalvesteg stegt som vildt, med det hele.

     

    3 Desserter:

    Toscana-tærter m/solbær sorbet og frisk frugt.

    Pandekager m/vanilje is og frisk frugtsalat.

    Kokkens osteanretning.

    Vanilje isbombe m/solbærsorbet og frugtsauce.

    Hjemmelavet islagkage m/marcipan og nougat.

    Frugttærte m/cremefraiche og frisk frugt.

    Vælg imellem div. fromager.

    Chokoladetwister m/hindbærskum og softice.

    Chokoladeskåle m/frisk frugtsalat og kold creme.

    Ananas m/frisk frugt og kold creme.

    Minimumantal: 10

    1. Ret. Pris pr. couv.: 105 kr.

    2. Retter. Pris pr. couv.: 135 kr.

    3. Retter. Pris pr. couv.: 160 kr.

  • BRUNCH

    BRUNCH 1

    Spegepølse, rullepølse, skæreost og syltetøj.

    Varm æggestand m/brunch pølser.

    Friskbagt rugbrød, friskbagt franskbrød og wienerbrød.

    Flot pyntet m/div. frugt og grønt.

     

    Minimumantal: 10

    Pris pr. couv.: 86 kr.

     

    BRUNCH 2

    Spegepølse, lun leverpostej m/bacon, skæreost og syltetøj.

    Varm æggestand m/brunch pølser.

    Friskbagt rugbrød, friskbagt franskbrød og wienerbrød.

    Frisk frugtsalat.

     

    Minimumantal: 10

    Pris pr. couv.: 96 kr.

  • NATMAD

    SUPPE:

    Vælg mellem asparges eller okse/hønsekødssuppe. Servet med friskbagt brød.

    Minimumantal: 10
    Pris pr. couv.: 38kr.

    PÅLÆG M. TILBEHØR:

    Hamburgerryg, rullepølse, spegepølse og leverpostej. Servet med italiensk salat og remoulade.

    Minimumantal: 10
    Pris pr. couv.: 49kr.

    BIKSEMAD:

    Biksemad m/æg, bearnaise, rugbrød. Servet med friskbagt brød.

    Minimumantal: 10
    Pris pr. couv.: 38kr.

  • SOMMERBUFFET

    Ovnbagt laks på butterdej m/rejer og krebs.

    Lakseroulade m/tunmousse og kaviar.

     

    Chorizo cnape m/æggepure.

    Porretærte m/frisk selleri.

    Mørbrad på urtebund m/krydderkartofler

    og tyttebærsalat.

    Hjemmelavede dressinger og friskbagt brød.

     

    Brieostelagkage m/frisk frugt

    ELLER

    Ostelagkage pyntet med frisk frugt.

     

    Minimumantal: 10

    Pris pr. couv.: 165 kr.

  • EFTERÅRSBUFFET

    Lakserulle m/spinat og flødeost.

     

    Røget culotte m/rygeost creme.

    Bruchetta m/tomatsalsa og ristet skinke.

    Honningmarineret skinke m/gratinerede kartofler.

    Bulgursalat på rocula m/granatæble.

    Marinerede kalveribs m/coleslaw.

     

    Flamberet citronkage m/hindbær chutney.

     

    Minimumantal: 10

    Pris pr. couv.: 180 kr.

  • VINTERBUFFET

    Laksebites m/sauce verte.

    Kokkens hvidløgs pilselv rejer m/aioli.

     

    Spansk pølseplanke.

    Røget kalkun m/rødbedefløde.

    Indbagt svinemørbrad m/pestokartofler.

    Vintersalat m/persillerod og mango.

    Oksesticks m/tomatrelish.

     

    Blødende chokoladekage m/is.

     

    Minimumantal: 10

    Pris pr. couv.: 199 kr.

  • KØDBUFFET

    VÆLG 3 SLAGS KØD:

    Glaseret skinke.

    Helstegt oksefilet.

    Fyldt lammekølle.

    Sprængt/marineret kalkunbryst.

    Skinkegyros i flødesovs.

    Krydret svinekam.

    Kylling i karry

    Barbecueben

     

    VÆLG 1 SLAGS KARTOFFEL:

    Bagt kartoffel.

    Flødekartofler.

    Hasselbagte kartofler.

    Krydderkartofler.

    Saltbagte kartofler.

    Kartoffelsalat.

    Pastasalat.

     

    Ved bestilling over 25 couv. serveres salatbord og pastasalat. Under 25 couv. mix. salat/pastasalat.

     

    Minimumantal: 10

    Pris pr. couv.: 139kr.

  • GRILL

    VÆLG 2 SLAGS KØD:

    Marineret kyllingebryst.

    Marineret oksefilet.

    Barbecue-ben.

    Marineret svinekotelet.

    Marineret kalkun schnitzel.

    Derudover vil der blive

    serveret en hjemmelavet

    grillpølse til menuen.

     

    VÆLG 1 SLAGS KARTOFFEL:

    Bagt kartoffel m/smør.

    Flødekartofler.

    Hasselbagte kartofler.

    Krydderkartofler.

    Saltbagte kartofler.

    Kartoffelsalat.

     

    Ved bestilling over 25 couv. serveres salatbord og

    pastasalat. Under 25 couv. mix. salat/pastasalat.

     

    Minimumantal: 10

    Pris pr. couv.: 149kr.

  • PLATTER

    PLATTE 1:

    Kryddersild m/karrysalat.

    Røget laks m/røræg.

    Ribbensteg m/rødkål.

    Kyllingebryst m/pickles.

    Hjemmelavet rullepølse m/sky.

    Små hjemmelavede frikadeller m/rødkål & surt.

     

    Minimumantal: 10

    Pris pr. couv.: 98 kr.

     

    PLATTE 2:

    Marinerede sild m/løg og karrysalat.

    Æg m/ rejer og mayonnaise.

    Ananas m/ hønsesalat.

    Roastbeef m/agurkesalat.

    Mørbrad m/bløde løg.

    Leverpostej m/bacon.

     

    Minimumantal: 10

    Pris pr. couv.: 108 kr.

     
  • PØLSEBORD

    Pølsebord - Lille:

    Det lille pølsebord er et pålægsfad/planke med 10 slags pålæg, dog altid med leverpostej, rullepølse og krydderfedt, med tomat, agurk, løg, sky og grønt m/m

    Minimumantal: 10
    Pris pr. couv.: 85 kr.

    Pølsebord - Stor:

    Det lille pølsebord er et pålægsfad/planke med 15 slags pålæg, dog altid med leverpostej, krydderfedt, rullepølse og krydderfedt, med tomat, agurk, løg, sky og grønt m/m.

    Minimumantal: 10
    Pris pr. couv.: 98 kr.

    Planken:

    Rullepølse m/løg sky.
    2 slags spegepølse.
    Hamburgerryg m./ital. salat.
    Kalkunbryst.
    Rømerbraten.
    Leverpostej.
    Saltkød.
    Roastbeef m/remoulade.
    Kamsteg m/rødkål.
    Det hele flot pyntet med tomat, agurk, peber mm.

    Minimumantal: 10
    Pris pr. couv.: 108 kr.

Skal du høre mere om Kokkenskantine?

ANMELDELSER

Jeg er super tilfreds med den ordning, som vi har med kokkenskantine

Jesper Petersen

OM KOKKENSKANTINE

Vi er glade for at kunne præsenterer dig for Vejles nye og spændende alternativ til den traditionelle take-away.

KONTAKT OS

Kokkens Kantine & Kagehus
Dofovej 2, 7100 Vejle
+45 27 64 11 99
info@kokkenskantine.dk

SOCIALE MEDIER

Mandag  06.00 - 19.00
Tirsdag  06.00 - 19.00
Onsdag  06.00 - 19.00
Torsdag  06.00 - 19.00
Fredag  06.00 - 19.00
Lørdag  06.00 - 19.00
Søndag  06.00 - 19.00

 

DESIGN AF UNIQWEB