Frokostordning i Vejle - Kantinemad - Kokkens Kantine og Kagehus

LÆS MERE OM Kantinemad

Hos KOKKENS KANTINE
&
Kagehus

Kantinemad - Kokkenskantine

Frokostordning i Vejle og omegn

Skal frokostpausen være højdepunktet på arbejdsdagen? Med en firma frokostordning i Vejle og omegn, kan i få leveret varme retter, pålæg, lækre salater og friskt hjemmebagt brød.

Ønsker jeres virksomhed ikke at drive en kantine, så kan i vælge en frokostordning fra Kokkens Kantine. Maden laves frisk hver formiddag og leveres direkte til din virksomhed i fade og skåle, klar til at sætte på bordet, nemmere bliver det ikke. 

Den gode frokost er vigtig for at medarbejderen har overskud til resten af dagen. Med en frokostordning fra Kokkens Kantine får jeres virksomhed hver dag en lækker frokost, leveret lige til døren. 

Hos Kokkens Kantine har vi også egen bager, så har I brug for lækker friskbagt morgenbrød og kager til medarbejderne, så klarer vi også den. 

1. Den lille sult

I får 3 slags pålæg flot pyntet og hjemmelavede produkter. salatbord med div. frisksnittede grøntsager., bagerns hjemmebag og overraskelseskage om torsdagen.

PRØV DENNE MENU EN HEL UGE I FIRMAET FOR KUN 30kr.pr.person/dag

2. Den gode sult

I får 2 slags pålæg, flot pyntet og med hjemmelavede produkter, salatbord med div. frisksnittede grøntsager , bagerns hjemmebag. ostefad om onsdagen,flot pyntet. og overraskelsesskage om torsdagen

PRØV DENNE MENU EN HEL UGE I FIRMAET FOR KUN 30kr.pr.person/dag

3. Lux. Frokosten

i får 3 slags pålæg med hjemmelavede produkter, salatbord med div. frisksnittede grøntsager, bagerens hjemmebag, ostefad hver dag, flotpyntet og overraskelseskage om torsdagen

PRØV DENNE MENU EN HEL UGE I FIRMAET FOR KUN 30kr.pr.person/dag

4. Herrefrokosten

i får Dagens middag (herre portion) salatbord med div. frisksnittede grøntsager,bagerns hjemmebagte grovbrød og overraskelseskage om forsdagen og morgenbrød og wienerbrød om fredagen

PRØV DENNE MENU EN HEL UGE I FIRMAET FOR KUN 30kr.pr.person/dag

Skal du høre mere om Kokkenskantine?

ANMELDELSER

Jeg er super tilfreds med den ordning, som vi har med kokkenskantine

Jesper Petersen

OM KOKKENSKANTINE

Vi er glade for at kunne præsenterer dig for Vejles nye og spændende alternativ til den traditionelle take-away.

KONTAKT OS

Dofovej 2,
7100 Vejle

SOCIALE MEDIER

DESIGN AF UNIQWEB