Festlokale i Vejle - Julefrokost, firmafest, barnedåb, eller bryllup?

LÆS MERE OM Festlokale

Hos KOKKENS KANTINE
&
Kagehus

Festlokale - Kokkenskantine

Festlokale

Festlokale

Festlokale i Vejle? Mangler i et lokale til at afholde jeres næste arrangement? Så har vi et dejlig hyggeligt lokale med plads til op til 100 spisende gæster. Et dejligt lyst lokale i uformelt og afslappet stemning.  Her er plads til alt fra familiefester til store sammenkomster. Her er der plads til både julefrokost, firmafest, personalefest, barnedåb, konfirmation, mindekaffe, fødselsdag, receptioner, bryllup m.m.

Lokalet er beliggende i Grundet, tæt på både Vejle og Horsens og med ca 5 min kørsel til motorvejen. Jeres gæster vil derfor have nemt ved at komme frem. Da det jo desværre ikke er alle som kan have over 25 personer til bespisning i den private bolig når der skal holdes fest, kan der blive brug for at kunne finde andre alternativer til lokaler.

I vores festlokaler findes de perfekte rammer til jeres festlige dage.

Se vores Mad Ud Af Huset, her kan du få en rigtig høj kvalitet til prisen. Færdiglavet festmad leveret lige til døren lavet af rigtige kokke. Rigtig godt og smagfuldt festmad som alle kan lide. Store buffeter med et spændende udvalg af stege og tilbehørsretter.

Skal du høre mere om Kokkenskantine?

ANMELDELSER

Jeg er super tilfreds med den ordning, som vi har med kokkenskantine

Jesper Petersen

OM KOKKENSKANTINE

Vi er glade for at kunne præsenterer dig for Vejles nye og spændende alternativ til den traditionelle take-away.

KONTAKT OS

Dofovej 2,
7100 Vejle

SOCIALE MEDIER

DESIGN AF UNIQWEB