Læs mere om Smørrebrød Horsens

Hos KOKKENS KANTINE
&
Kagehus

Smørrebrød Horsens – Kokkenskantine

Smørrebrød Horsens

Vi tilbyder levering af smørrebrød, håndmadder, sandwich, lune retter, rundstykker, kager, platter, mad til alle arrangementer og festlige lejligheder. Læs mere nederst på siden, eller kontakt os for at høre mere.

Vi kan også tilbyde en kantineordning der adskiller sig fra frokostordningen på den måde, at vi sørger for både kantinedriften, kompetente kokke og det nødvendige servicepersonale, til at løfte den daglige frokost.

Personalekantinen er et vigtigt element i at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. Mange oplever frokostpausen som et af arbejdsdagens absolutte højdepunkter, og vores kantinedrift vil imødekomme dette. Medarbejderne stiller i dag flere og større krav til den mad og service, der udbydes i deres kantine til frokostordningen.​

Hos Kokkenskantine tilbyder vi kantineordninger til store dele af Vejle og omegn. Vi nyder at kræse for vores kantinegæster og med vores kantineløsninger er vores fokus, at gøre frokostpausen lidt mere spændende i hverdagen.

Vi tilbyder en kantineordning med en yderst professionel tilgang til både kvalitet og service. Herudover kendetegnes vores kantineløsning ved sund varieret mad, som tilberedes og tilrettelægges af vores dygtige engagerede køkken team.

1. Den lille sult

I får 3 slags pålæg, flot pyntet og hjemmelavede produkter. salatbord med div. frisksnittede grøntsager, bagerens hjemmebag og overraskelseskage om torsdagen.

vi gir en dags gratis mad ved indgåelse af fast leveringsaftale

2. Den gode sult

I får 2 slags pålæg, flot pyntet og med hjemmelavede produkter, salatbord med div. frisksnittede grøntsager, bagerens hjemmebag, flot pyntet ostefad om onsdagen, og overraskelsesskage om torsdagen.

vi gir en dags gratis mad ved indgåelse af fast leveringsaftale

3. Lux. Frokosten

i får 3 slags pålæg, flot pyntet og med hjemmelavede produkter, salatbord med div. frisksnittede grøntsager, bagerens hjemmebag, flot pyntet ostefad hver dag, og overraskelseskage om torsdagen.

vi gir en dags gratis mad ved indgåelse af fast leveringsaftale

4. Herrefrokosten

i får Dagens middag (herre portion) salatbord med div. frisksnittede grøntsager, bagerens hjemmebagte grovbrød, overraskelseskage om torsdagen og morgenbrød og wienerbrød om fredagen.

vi gir en dags gratis mad ved indgåelse af fast leveringsaftale

Skal du høre mere om Kokkenskantine?

ANMELDELSER

Jeg er super tilfreds med den ordning, som vi har med kokkenskantine

Jesper Petersen

OM KOKKENSKANTINE

Vi er glade for at kunne præsenterer dig for Vejles nye og spændende alternativ til den traditionelle take-away.

KONTAKT OS

Kokkens Kantine & Kagehus
Dofovej 2, 7100 Vejle
+45 27 64 11 99
info@kokkenskantine.dk

SOCIALE MEDIER

Mandag  06.00 - 18.00
Tirsdag  06.00 - 18.00
Onsdag  06.00 - 18.00
Torsdag  06.00 - 18.00
Fredag  06.00 - 18.00
Lørdag  06.00 - 13.00
Søndag  Lukket

DESIGN AF UNIQWEB